Novice in obvestila

NOVO V PONUDBI - ZEMLJE SULIFLOR

26. februar 2024

Obveščamo vas, da imamo v poslovalnicah KZ Cerklje na novo v ponudbi:

- Zemlja univerzalna Suliflor 5L, 20L, 45L, 70L: Uporablja se za sajenje in presajanje notranjih in zunanjih rastlin. Zemlja vsebuje sestavine za pospeševanje rasti rastlin in hiter razvoj korenin. Dodatno gnojenje je priporočljivo po štirih tednih. 

- Zemlja univerzalna premium Suliflor 45L: Zemlja je obogatena s hranili, ki so bistvenega pomena za cvetenje in zagotavljanje obilnih plodov. Vsebuje mešanico organskih in mineralnih gnojil. Dodana organska BIO gnojila zagotavljajo gnojenje za 60 - 80 dni.

- Zemlja za rododendrone Suliflor 45L: Zemlja je primerna za vse vrste rastlin, ki imajo rada kisla tla. Obogatena je z vsemi potrebnimi hranili. Zemlja zagotavlja popolno zadrževanje vlage in obenem dobro drenažo, preprečevanje gnitja korenin ter zadrževanje hranil. 

- Šota naravna (pH 3,5-4,5) 150L,: Naravna šota za sajenje vseh rastlin, ki imajo rada kisla tla.

- Šota naravna (pH 3,5-4,5) 250L: Naravna šota za sajenje vseh rastlin, ki imajo rada kisla tla. Šota se lahko meša tudi z zemljo za izboljšanje zračnosti in kislosti tal. Priporoča se tudi dodajanje gnojila NPK.

- Zemlja za borovnice Suliflor 80L: Pripravljen substrat za sajenje borovnic. pH substrata je med 4,0 in 5,0. Zemlja ima visoko vsebnost organskih snovi. 

- Šota naravna (pH 5,5-6,5) 225L: Naravna šota za dodajanje k pripravi zemlje za presajanje in sajenje rastlin ter kot dodatek k vrtni zemlji za izboljšanje zračnosti tal. Uporablja se tudi kot dodatek k zemlji ob saditvi drevja in grmovnic. 

- Zemlja za podtaknjence Suliflor 20L:  Substrat za setev semen, sadik in podtaknjencev. Fina struktura mešanice spodbuja visoko kaljivost in enostavno presajanje. Topno mineralno gnojilo rastlinam zagotavlja vsa potrebna hranila. Izboljša ukoreninjenje, cvetenje in nastanek plodov. 

- Zemlja univerzalna BIO Suliflor 45L: Zemlja za sajenje zelenjadnic in sadnih rastlin ter za sajenje in presajanje cvetočih in zelenih lončnic. Zemlja je obogatena s hranili, vsebuje sestavine za pospeševanje rasti rastlin, hiter razvoj korenin in obilno cvetenje. 

- Šota naravna / vrtni kompost Suliflor 50L: Vrtni kompost je idealen za uporabo v visokih gredah, koritih in ostalih posodah. 

Dokumenti: