Novice in obvestila

NOVO V NAŠI PONUDBI

17. oktober 2016

V poslovalnici v Cekljah širimo ponudbo za naše kupce. V ponudbo smo dodali vrhunske vrtne rastlinjake GREEN HOUSE.

Rastlinjaki GREEN HOUSE  so na voljo v različnih dolžinah: od 2 do 8 metrov, širini 3 metre in višini 2 metra, kar omogoča stojno višino in enostavno delo v rastlinjaku.

Prednost rastlinjakov:  vrhunska kvaliteta, enostavna montaža in uporabnost skozi vse leto.

 

Sestavni deli vrtnih rastlinjakov GREEN HOUSE:

 

·         Ogrodje: sestavljeno je iz močnih jeklenih pocinkanih cevi, ki predstavljajo trdnost in stabilnost tudi v zahtevnih vremenskih razmerah, kot sta veter in sneg. Loki ogrodja so debeli 32x1mm, prečne cevi 25x0,8mm, diagonale 19x0,8mm.

 

·         Folija: vrhunskega Evropskega proizvajalca ima odlične lastnosti. Sestavljena je iz troslojnega EVA materiala, debeline 0,2mm in je enaka, kot se uporablja pri profesionalnih rastlinjakih. Ima izredne mehanske lastnosti, kot so elastičnost, odpornost na pretrganje in na preluknjanje, tudi v primeru nizkih temperatur, visok IR efekt (zadrževanje toplote) in  dodatek proti rosenju. Folija Greenhouse rastlinjakov je posebej primerna tudi za gojenje kultur, ki potrebujejo intenzivno naravno svetlobo v kritičnem obdobju z manj sonca, kar omogoča zgodnje pridelke. Garancija folije je 4 leta, predvidena življenjska doba pa do 8 let.

 

·         Vreče za obtežitev.

·         ​Senčilna mreža. 

·         Agrotekstil proti plevelu in zadržuje vlago.

 

Več informacij o rastlinjakih dobite v naši poslovalnici v Cerkljah!